JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Instagram

Pridekänslor i butiken! Nya klingor i härliga färger för de flesta moderna vevar med dm-montering finns nu i butiken igen! För din nya mtb, eller för dig som kanske borde serva drivlinan?
Välkommen in så hjälper vi dig med vad som passar just din cykel!
#eksihulared #absoluteblack #narrowwide #directmount
Inte helt oväntat, men @skeppshultcykeln Nova El Inte helt oväntat, men @skeppshultcykeln Nova El bjöd inte på några storslagna visuella förändringar till 2021, och tur är ju det, för då hade det inte varit en Skeppshult.
Samma uppskattade tidlösa ram men nu utrustad med silvrig styrkombo och sadelstolpe istället för svart. Dock är det de bredare Svhwalbedäcken, den nya tystare motorn och den större och mer lättöverskådliga displayen som lyfter Novan ett hack 👌
Vi älskar cykeln i flamröd men den finns givetvis i fler färger.
#eksihulared #skeppshult #skeppshultcykeln #skeppshultnovael #elcykel #damcykel #cykelkorg
Vi är störst på barncyklar!, i Hulared. Vad som Vi är störst på barncyklar!, i Hulared.
Vad som är stort beror på vad du jämför med, och att jämföra tycker vi att man ska göra. Kom in till oss och kika på bra och bättre barncyklar så reder vi ut varför prislapparna ser ut som de gör. Även på små cyklar finns stora skillnader.
Cykeln på bilden är Cube Cubie 160. En kompakt lättmanövrerad barncykel med fot- och handbroms. En dröm att få starta sina cykeläventyr på!
#eksihulared #barncykel #cube #becube #cubebikes #16” #fotbroms #färgglad
Ny modell hos oss för säsongen 2021 är Skeppshu Ny modell hos oss för säsongen 2021 är Skeppshult Smile 7vxl. Vi kommer ha den i två färger, varav Blad Matt som denna heter är den ena.
Härligt retroinspirerad med gedigna komponenter och en gudomlig lack som måste beskådas!
Att den är svensktillverkad, lokalt dessutom, och till ett attraktivt pris gör inte saken sämre!
#eksihulared #skeppshultcykeln #skeppshult #smile #damcykel #närpdoducerat #svensktstål
Nya Liv Pique 2 2021 färdigmonterad med 36T guldf Nya Liv Pique 2 2021 färdigmonterad med 36T guldfärgad framklinga åt en lycklig kvinna. 
Pique är snygga och snabba XC-cyklar av tjejer, för tjejer. Modern geometri, schyssta komponenter och en lack som slår det mesta. Liv Pique-serien lär bli poppis den kommande säsongen också!
#eksihulared #livpique #livbikes #livbeyond #deore12s #absoluteblack
Husqvarna EC2 har kommit i ett färgalternativ til Husqvarna EC2 har kommit i ett färgalternativ till, brons / matt vit. I övrigt samma fina produkt som kom häromveckan. 
Bra om man blev avundsjuk på grannen, vill ha en lika fin cykel men som inte ser exakt lika ut 🤷‍♂️
#eksihulared #husqvarnabicycles #husqvarna #shimanosteps
Imorgon håller vi stängt. I helgen tänder vi et Imorgon håller vi stängt. I helgen tänder vi ett ljus och minns alla cyklar som inte längre är med oss. 💀🎃👻
Ta hand om er därhemma så kör vi igång med ytterligare en växel högre nästa vecka! 🤟💪🌪🚵🚴‍♀️

#eksihulared #allahelgonsdag #allahelgonadagen #stängt #tändettljus #pumparacer
Nu är butiken välfylld med trendiga och snygga Nu är butiken välfylld med trendiga och snygga, mindre snygga men ack så praktiska samt helt vanliga väskor för montering på din cykel. @skeppshultcykeln förser dig med marknadsledande Atran och Basil. Vi har väskorna för ditt dagliga handlande och för dig som ska ha med dig packning ut på längre turer.
Välkommen in så hjälper vi dig att optimera ditt cykelliv!
#eksihulared #packlösning #atranvelo #basil
Vi har plockat in lite prisvärda ungdoms MTB-cykl Vi har plockat in lite prisvärda ungdoms MTB-cyklar till grabbar och tjejer som tar sin cykling på allvar. Helt rätt nivå till helt rätt peng.
Välkommen in så hjälper vi er med cyklar för träning och tävling inför nästa säsong.
#eksihulared #cubebikes #becube #fox #deorext #ltd